17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE: Gică Craioveanu, băut la volan?

UPDATE: Gică Craioveanu, băut la volan?

UPDATE: Pavel Badea a declarat în urmă cu câteva minute pentru GdS că zvonurile că ar avea dosar penal după ce a fost prins băut la volan sunt total false.

”Este o mizerie ce se întâmplă. Într-adevăr, am fost oprit de polițiști. Aceștia m-au rugat să merg la spital pentru recoltarea de probe de sânge și m-am conformat. Nu am consumat alcool, așa că nu am de ce să îmi fac probleme. Nu am nici un dosar penal, iar permisul de conducere este la mine. Dacă mi se întocmea un dosar pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice mi se reținea permisul”, a declarat Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova .

Directorul de imagine al clubului Universitatea Craiova, Gică Craioveanu, s-ar fi urcat băut la volan duminică seara, după meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe(0-1). Porivit unor surse GdS, duminică seara, Gică Craioveanu a fost oprit în trafic de poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova. Acest lucru s-a întâmplat în zona „Ciupercă”, în apropierea stadionului „Oblemenco”. Oamenii legii l-ar fi rugat să sufle în aparatul etilotest, însă şoferul a refuzat. Ulterior, Craioveanu ar fi fost condus la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru recoltarea de probe biologice.

Ieri, în presă a apărut informaţia că, duminică seara, şi Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, a fost condus la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru recoltarea de probe biologice. Alte publicaţii au titrat că, de fapt, Paveal Badea doar în însoţea pe Craioveanu. Întrebat despre aceste situaţie, Pavel Badea a transmis GdS că „nu declar nimic despre Gică(Gică Craioveanu – n.r.)”. Gazeta de Sud i-a explicat directorului CS Universitatea Craiova că doreşte un punct de vedere despre faptul că şi el ar fi fost rugat de poliţişti să sufle în etilotest. „Nu comentez!”, a fost răspunsul lui Pavel Badea.

Gică Craioveanu are telefonul închis, aşa că nu a putut fi contactat pentru a explica ce s-a întâmplat duminică seara.
Reprezentanţii IPJ Dolj nu au oferit nici un fel de informaţii despre acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS