10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate43 de kilometri de autostradă sunt aproape de deschidere

43 de kilometri de autostradă sunt aproape de deschidere

Compania de Autostrăzi desfășoară începând de luni recepția lucrărilor pentru Loturile 3 și 4 ale autostrăzii A1 Lugoj – Deva, potrivit hotnews.
Cei 43 de kilometri de autostradă, a căror lucrări au început de aproape șase ani, sunt aproape gata și ar putea fi deschise circulației zilele acestea. Odată deschise cele două loturi, șoferii vor avea autostradă continuă de la Sibiu la granița de vest (Nădlac) cu excepția unei „găuri” de 13 km unde vor trebui construite niște tuneluri.

Procedurile de recepție a celor două loturi au început de luni dimineața, iar dacă totul va decurge fără probleme, deschiderea traficului pe cei 43 de kilometri ar putea să se facă zilele următoare.

Autostrada Lugoj – Deva e în lucru încă din 2013 și cele două tronsoane erau așteptate să fie gata și acum un an când autoritățile de la drumuri își făceau planurile.

Cu cele două loturi deschise, șoferii vor putea practic circula de la Sibiu până la granița cu Ungaria de la Nădlac pe autostradă, mai puțin pe o porțiune de circa 13 km între Holdea și Margina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS