9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn nou caz de alertă falsă la 112, în Hunedoara: Un cioban a anunțat că a fost răpit și dus spre frontiera de vest

Un nou caz de alertă falsă la 112, în Hunedoara: Un cioban a anunțat că a fost răpit și dus spre frontiera de vest

Un cioban din judeţul Hunedoara a sunat, miercuri, de cinci ori la 112 și a anunțat că a fost răpit de persoane necunoscute, fiind legat la ochi şi dus cu o maşină spre punctul de frontieră de la Nădlac. Anchetatorii au stabilit că este o nouă alarmă falsă, iar bărbatul este cercetat, potrivit hotnews.

Atunci când a sunat la 112, bărbatul şi-a declinat o identitate falsă şi a spus că a fost luat cu forța de pe o stradă din municipiul Hunedoara.

„Imediat, s-au declanşat activităţi specifice în astfel de cazuri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Biroului de Analiză a Informaţiilor Hunedoara reuşind, în urma cercetărilor, să identifice apelantul în scurt timp. Acesta este un bărbat de 44 de ani, din comuna Bucureşci, care a fost dus la sediul Poliției Hunedoara pentru audieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Hunedoara, Bogdan Niţu, citat de Agerpres.

Bărbatul a fost localizat pe un deal din apropierea Devei, unde se afla cu oile. El a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice şi că a fost o alarmă falsă.

Sursahotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS