Acasă Actualitate Un nou caz de alertă falsă la 112, în Hunedoara: Un cioban...

Un nou caz de alertă falsă la 112, în Hunedoara: Un cioban a anunțat că a fost răpit și dus spre frontiera de vest

-

Un cioban din judeţul Hunedoara a sunat, miercuri, de cinci ori la 112 și a anunțat că a fost răpit de persoane necunoscute, fiind legat la ochi şi dus cu o maşină spre punctul de frontieră de la Nădlac. Anchetatorii au stabilit că este o nouă alarmă falsă, iar bărbatul este cercetat, potrivit hotnews.

Atunci când a sunat la 112, bărbatul şi-a declinat o identitate falsă şi a spus că a fost luat cu forța de pe o stradă din municipiul Hunedoara.

„Imediat, s-au declanşat activităţi specifice în astfel de cazuri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Biroului de Analiză a Informaţiilor Hunedoara reuşind, în urma cercetărilor, să identifice apelantul în scurt timp. Acesta este un bărbat de 44 de ani, din comuna Bucureşci, care a fost dus la sediul Poliției Hunedoara pentru audieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Hunedoara, Bogdan Niţu, citat de Agerpres.

Bărbatul a fost localizat pe un deal din apropierea Devei, unde se afla cu oile. El a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice şi că a fost o alarmă falsă.

Sursahotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

Reacţia unui român prins de poliţia spaniolă pe stradă, fără motiv

Un bărbat român a fost prins pe strada Juan XXIII, din orașul spaniol Aviles și a fost luat la întrebări de către oamenii legii. În momentul în care polițiștii i-au cerut să justifice de ce se află acolo, românul a reacționat violent, potrivit articolului El Comercio.

Coronavirus România: Numărul cazurilor a ajuns la 5.467

Autoritățile au raportat vineri 265 cazuri noi de coronavirus în România, totalul infecțiilor ajungând la 5.467. Bilanțul infectărilor cu coronavirus de joi...