Acasă Actualitate Bărbat bănuit de complicitate la fals intelectual, sub control judiciar

Bărbat bănuit de complicitate la fals intelectual, sub control judiciar

-

Un bărbat, de 46 de ani, din comuna Gârcov, județul Olt, în calitate de ambulantier şi-a însușit drepturile salariale în valoare de 15.000 de lei, fără a se prezenta la serviciu, în perioada 2017-2018.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au desfășurat activități de urmărire penală în urma cărora a reieșit faptul că, în perioada 2017-2018, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Gârcov, județul Olt, în calitate de ambulantier și-ar fi însușit drepturile salariale în valoare de 15.000 de lei, fără a se prezenta la serviciu. Parchetul de pe lânga Judecatoria Corabia a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, fața de bărbat, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la fals intelectual .

Cercetările continuă și față de alte persoane.

Precizăm faptul că această cauză este disjunsă dintr-un dosar penal în care 14 angajați ai unei substații de ambulanță din județ au fost plasați sub control judiciar, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare , fals material în înscrisuri oficiale și _uz de fals .

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.