Acasă Actualitate Bărbat bănuit de complicitate la fals intelectual, sub control judiciar

Bărbat bănuit de complicitate la fals intelectual, sub control judiciar

-

Un bărbat, de 46 de ani, din comuna Gârcov, județul Olt, în calitate de ambulantier şi-a însușit drepturile salariale în valoare de 15.000 de lei, fără a se prezenta la serviciu, în perioada 2017-2018.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au desfășurat activități de urmărire penală în urma cărora a reieșit faptul că, în perioada 2017-2018, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Gârcov, județul Olt, în calitate de ambulantier și-ar fi însușit drepturile salariale în valoare de 15.000 de lei, fără a se prezenta la serviciu. Parchetul de pe lânga Judecatoria Corabia a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, fața de bărbat, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la fals intelectual .

Cercetările continuă și față de alte persoane.

Precizăm faptul că această cauză este disjunsă dintr-un dosar penal în care 14 angajați ai unei substații de ambulanță din județ au fost plasați sub control judiciar, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare , fals material în înscrisuri oficiale și _uz de fals .

ȘTIRI VIDEO GdS