Acasă Actualitate Atenție şoferi! Circulație redirecționată pe DN 65

Atenție şoferi! Circulație redirecționată pe DN 65

-

Circulația autovehiculelor pe Drumul Național 65/E 574, pe sensul de mers Slatina -Craiova, va fi redirecționată prin interiorul orașului Balș, pe ruta: Drumul Județean 643- strada Cuza Vodă-Drumul Național 65, traficul rutier pe sensul Craiova-Slatina fiind închis, deoarece se efectueaza lucrări la un stâlp de electricitate, avariat în urma unui eveniment rutier.

Polițiștii sunt prezenți în zonă pentru dirijarea și fluidizarea traficului rutier.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.