22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn senator solicită desecretizarea raportului privind mitingul din 10 august 2018

Un senator solicită desecretizarea raportului privind mitingul din 10 august 2018

Senatorul PNL Ion Marcel Vela îi cere public noului ministru interimar al Ministerului Afacerilor Interne Mihai Fifor să desecretizeze raportul referitor la mitingul din 10 august 2018. Fostul președinte al comisiei de apărare din Senat susține că în raportul MAI singurele informații secrete sunt numele și funcțiile unor ofițeri care se pot „blura”, potrivit hotnews.

”Fiind secretizat, nu pot să dau detalii din el, dar după desecretizare, opinia publică va realiza cine a fost în spatele acestor manipulări care au aruncat o pată urată pe imaginea României. Pot să-i spun, însă, colegial, senatorului Mihai Fifor că singurele informații secrete sunt numele și funcțiile unor ofițeri, ce pot fi blurate înainte de desecretizare și că, oricum, Raportul va fi făcut public de un viitor ministru liberal”, scrie pe Facebook, senatorul PNL.

Senatorul PNL (fost președinte al comisiei de Apărare din Senat în perioada în care s-a discutat raportul) susține că doar prin aflarea vinovaților această greșeală nu se va mai repeta și în viitor. ”Este în interesul MAI, a Jandarmeriei și chiar a PSD să aflăm vinovații din 10 August 2018 și pe toți cei care au greșit ori au compromis intenționat un protest pașnic și democratic. Doar așa, o pagină neagră din istoria democrației din România nu se va mai repeta și în viitor!”, a conchis Vela.

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Carmen Dan a refuzat desecretizarea raportului privind evenimentele ‪din 10 august‬. Raportul a venit în Parlament și a fost

Sursahotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS