Acasă Actualitate Un copil a sunat la 112 anunțând că a căzut într-un canal....

Un copil a sunat la 112 anunțând că a căzut într-un canal. De patru ore salvatorii nu reușesc să-l găsească

-

Sunt căutări de amploare în Capitală, marți după-amiază. Salvatorii încearcă să dea de un copil de 9 ani, care a sunat la 112 și a anunțat că a căzut într-un canal. A făcut apelul la 112 în jurul orei 14:30 și nu fusese localizat nici după aproape 4 ore.

Potrivit ISU București-Ilfov, din momentul apelului la 112, între copil și echipele din dispecerat, respectiv operator 112 și dispecer ISU, a fost purtată o conversație neîntreruptă timp de 35 de minute, pe durata căreia au fost solicitate și alte date care să permită identificarea acestuia. 

Potrivit reporterului Digi24 Ioana Ciurlea, după 35 de minute apelul s-a întrerupt, iar dispecera de la 112 nu a mai reușit ulterior să apeleze numărul de telefon.

Copilul a sunat, marți, la ora 14:38, la 112 și a anunțat că se află într-un canal, sub carosabil, în zona cartierului Apărătorii Patriei din București și că ar fi fost împins acolo de un alt copil, care ulterior a pus capacul, a anunțat ISU București-Ilfov.

Citeşte continuare pe Digi24.

Sursadigi24

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. Un producător depinde de Italia

Cum se descurcă un antreprenor din Dolj, care are 70 de salariați, iar activitatea sa depinde, în foarte mare măsură, de furnizori și clienți din Italia. „Salariile trebuie plătite. Mie nu îmi place să stau cu mâna întinsă la stat!“, spune antreprenorul care produce încălțăminte la Segarcea, pentru un brand internațional, cu sediul în Italia.