Acasă Actualitate Ce spune avocatul lui Dincă despre Luiza, cea de-a doua fata disparuta

Ce spune avocatul lui Dincă despre Luiza, cea de-a doua fata disparuta

-

Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, a declarat că principalul suspect în cazul Caracal nu își amintește culoarea părului Luizei, însă clientul lui a susținut în fața anchetatorilor că fata a mers de bunăvoie cu el și nu a violat-o. Dincă nu a spus că ar fi ars și trupul Luizei Melencu, informeaza Digi24.

„Anchetatorii continuă acum percheziția și caută probe. Vor să vadă dacă s-au mai comis și alte infracțiuni și ce probe există în legătură c ceea ce existî în momentul de față, cu cele două omoruri pe care le-a recunoscut”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, la Antena3.

În ceea ce privește telefonul Alexandrei, apărătorul spune că Dincă a colaborat cu anchetatorii, însă inițial nu a fost crezut.

Avocatul lui Dinca a spus cum a fost gasit telefonul Alexandrei. „S-au găsit acolo unde a arătat el. El vrea să coopereze cu organul judiciar, a făcut-o, a indicat din prima locul, doar că nu a fost crezut. Ieri s-a găsit, am ajutat și eu să se lămurească mai clar situația și a fost găsit telefonul Alexandrei. (…) Acolo unde a indicat inculpatul, acolo a fost găsit telefonul. Nu la el în casă, în niciun caz”, a mai explicat apărătorul.

Gheorghe Dincă ar fi declarat că le-a ucis pe ambele fete, însă nu susține că ar fi incinerat și trupul Luizei

„El a declarat că ar fi ucis-o și pe ea, doar că el nu precizează culoarea părului ei, adică nu își aduce aminte. Deși s-a insistat, susține că nu-și aduce aminte. Cu Alexandra, situația este clară, dar în ceea ce privește pe Luiza, nu este încă lămurită situația, din punctul meu de vedere. Dar el recunoaște două omoruri. Adică două fapte. (…) Nu cunosc să fie indicat un loc în care să fie îngropat trupul Luizei. Deci Luiza nu a fost îngropată, din ceea ce se știe în prezent, ceea ce a declarat el. El, ca modus operandi, a procedat la fel, dar până la momentul în care cele două victime au decedat. El nu susține că ar fi incinerat și trupul Luizei”, explică Lascoschi.

Avocatul lui Dincă a dat detalii și despre cum a intrat în contact Luiza cu Dincă

„El susține că a luat-o, nu știu locul, el oricum a precizat. Ea făcea autostopul, el a luat-o, s-a dus cu ea către destinația ei, după aceea a oprit, după care a plecat spre domiciliul lui. Conform declarației lui, el susține că ea ar fi fost de acord să-l însoțească. Așa susține el. Nu se cunoșteau (nici cu Alexandra, nici cu Luiza, n.r.). A luat-o, după aceea, a lovit-o cu pumnul sau palma, a căzut și a decedat. (…) Ancheta e de-abia la început, are un curs favorabil în prezent, zic eu, în ceea ce privește aflarea adevărului. El susține că doar două victime a făcut, în repetate rânduri a susținut”, mai arată sursa citată.

În ceea ce o privește pe Alexandra, bărbatul le-ar fi declarat anchetatorilor că ar fi violat-o, dar în cazul Luizei, susține că nu a fost viol.

ȘTIRI VIDEO GdS