11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAncheta continuă la Caracal: Casa lui Gheorghe Dincă, răscolită

Ancheta continuă la Caracal: Casa lui Gheorghe Dincă, răscolită

Ancheta continuă, sâmbătă, în Caracal, la casa lui Gheorghe Dincă, după ce familia Alexandrei a primit vestea că fata lor a fost ucisă. ADN-ul din oasele şi cenuşa recoltate coincid cu cele ale copilei care a sunat de trei ori la 112, pentru a fi salvată, fără succes, informeaza Mediafax.

Alexandru Cumpănaşu a declarat, vineri seara, că familia Alexandrei a fost sunată de ministrul Justiţiei, Ana Birchall. Ea a transmis că ADN-ul din oasele găsite în butoi, la domiciliul lui Gheorghe Dincă şi analizate de INML este al fetei.

Astfel, se confirmă ceea ce Gheorghe Dincă declarase încă de duminică, şi anume că a ucis-o pe Alexandra.

Încă de vineri, surse din Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” au declarat pentru Mediafax că rezultatele expertizei antropologice, finalizate vineri, arată că oasele ridicate de la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal aparţin unei fete cu vârsta între 15 şi 17 ani.

Ancheta continua

Ancheta continuă, sâmbătă, pentru a stabili exact ce s-a întâmplat, dar este analizată şi posibilitatea de a exista mai multe victime, mai ales că Dincă a spus că a ucis-o şi pe Luiza.

În probele recoltate şi analizate până în prezent, la 11 zile de la dispariţia Alexandrei, s-a identificat, deocamdată, un singur ADN, cel al fetei de 15 ani.

DIICOT Structura Centrală, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, a Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, a Institutului Naţional de Criminalistică, precum şi ofiţeri din cadrul Serviciului Criminalistic din Poliţia Capitalei încearcă, de vineri, să adune probe pentru a afla ce s-a întâmplat în Casa Groazei, potrivit Mediafax.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS