5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi vâlceni au fost prinşi băuţi la volan

Doi vâlceni au fost prinşi băuţi la volan


Doi vâlceni au fost prinşi, azi noapte,  băuţi la volan, unul în Râmnicu Vâlcea şi un altul în Drăgăşani. 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au oprit pentru control i o autoutilitară condusă de un tânăr de 19 ani.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezulat o alcoolemiei de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea a două probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cel din Drăgăşani nu avea permis

Polițiștii de ordine publică din Drăgășani au oprit pentru control pe raza municipiului un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din municipiu.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea a două probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau alte substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS