10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCăutarea Alexandrei, coordonată de clanuri de interlopi

Căutarea Alexandrei, coordonată de clanuri de interlopi

Alexandra a sunat la statul român și i-a răspuns statul paralel, o combinație letală de grupări mafiote, afaceriști cu bani publici, oameni ai legii umili și limuzine Rolls-Royce de 400.000 de euro care străbat străzi de o sărăcie unde ”ia-mă nene” te costă viața.  

Informațiile apar într-un articol publicat de Libertatea. Polițiștul i-ar fi cerut interlopului informații. A fost trimise la adrese care aparțineau de fapt unor rivali, dintr-un alt clan. Iar acest al doilea clan primea și el informații, de la șefii poliției din Caracal.

Comisarul șef Nicolae Alexe, numărul unu pe operațiuni în poliția Olt și cel care a coordonat acțiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Rădoi ”Codiță”, șeful unei rețele uriașe și dintre cei mai temuți oameni din județ, condamnat pentru că a desfigurat un rival în bătaie.

Libertatea publică conversațiile incredibile de pe WhatsApp dintre polițistul Alexe și Rădoi ”Codiță” și mărturiile date ziarului de cei doi lideri de grupări concurente.

De regulă informatorii dau ponturi poliției, iar ofițerii decid.

În cazul Alexandrei, a fost exact invers: poliția a oferit numerele de telefon ale suspectului și alte informații secrete către grupările populate de infractori și care și-au împărțit Oltenia! 

Citeşte întreaga ştire:Căutarea Alexandrei, coordonată de clanuri de interlopi care i-au trimis pe polițiști la adrese greșite!


Citeşte întreaga ştire:Căutarea Alexandrei, coordonată de clanuri de interlopi care i-au trimis pe polițiști la adrese greșite!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS