22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrietenul Alexandrei : Nu m-am gândit nici o clipă că putea fi ceva de groază

Prietenul Alexandrei : Nu m-am gândit nici o clipă că putea fi ceva de groază

Prietenul Alexandrei Măceşanu, fata dispărută pe 24 iulie în Caracal, spune că nu şi-a imaginat nici o clipă că dacă ea nu ajuns la întâlnire i s-a întâmplat ceva de groază.

Marian, prietenul Alexandrei, spune că în ziua dispariţiei fetei, pe 24 iulie, ei aveau întâlnire în Caracal, la ora 10.00. Băiatul povesteşte că au plecat cu ocazii diferite, iar că întâlnirea lor urma să aibă o durată de aproximativ o oră. Acesta a spus că nu era prima dată când se vedeau în Caracal. În ziua în care Alexandra a dispărut, el nu a reuşit să vorbească cu ea, deşi telefonul suna. Băiatul spune că nu şi-a imaginat nici o clipă că ar putea fi ceva de groază.
„În ziua respectivă trebuia să ne vedem la ora 10.00 la Caracal. Aşa stabilisem. Eu am luat ocazia din Recaş şi ea din Dobrosloveni. A venit în oraş pentru că şi ea avea treabă. Aveam o oră de întâlnire, de la 10.00 la 11.00. La 11.00 eu trebuia să ajung să îmi iau costumul popular de la teatru şi la 12.00 aveam meditaţii. Şi eu şi ea, atunci când ne vedeam în oraş, veneam cu ocazia. Ne întâlneam la un suc sau ne plimbam prin parcul de acolo. În ziua respectivă, eu nu am ajuns la 10.00, am întârziat un pic. Când am ajuns, ea nu era. Am sunat-o de câteva ori. Telefonul ei suna, dar nu răspundea nimeni. Am crezut că poate are telefonul pe silenţios şi că o să mă sune când vede apelul. Apoi am crezut că nu poate să vină sau că a rămas la vreo prietenă. Nu m-am gândit nici o clipă că ar putea fi ceva de groază“, a declarat Marian.

Şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva când a fost apelat de o altă prietenă

Marian spune că mersul cu ocazia în oraşul Caracal era o practică. „Mergeam la oraş cu diverse treburi, inclusiv pentru cumpărături. Avem magazine şi acolo, la noi în localitate, dar la oraş este altfel“, a mai spus băiatul. Adolescentul a mărturisit că şi-a dat seama că ceva este în neregulă când a fost apelat de o altă fată care l-a întrebat dacă a văzut-o.
„Mi-am dat seama că ceva nu este în regulă când o prietenă de-a ei m-a apelat pe facebook şi m-a întrebat de ea. Am încercat să o mai sun şi telefonul nu mai suna. Era închis. Seara a a venit tatăl ei la mine să mă întrebe dacă ştiu ceva de ea, pentru că nu o găseau“, a mai spus Marian.
Marian o descrie pe Alexandra ca fiind o fată foarte cuminte, iar dispariţia ei i se pare un coşmar.
„Noi aveam o relaţie de prietenie, dar nu ne vizitam acasă, nici eu la ea şi nici ea la mine. Mergeam la plimbare. Alexandra era o fată foarte cuminte, liniştită. Nu ştiu ce să mai zic. Nu am cuvinte. Mi se pare un coşmar“, a mai spus băiatul.
Marian a precizat că el speră ca Alexandra să fie în viaţă şi că după această tragedie nici el nu va mai merge cu ocazia. „Eu sper şi cred că Alexandra este în viaţă. După dispariţia ei, nu cred că mai are cineva curajul să meargă cu ocazia“, a mai spus prietenul Alexandrei.
Potrivit acestuia, pentru o cursă cu ocazia la Caracal plăteau doi-trei lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS