12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi italieni, dispuşi să declare că fiica criminalului din Caracal le-a propus să le facă rost de fete

Doi italieni, dispuşi să declare că fiica criminalului din Caracal le-a propus să le facă rost de fete

Un arădean, fost angajat şi partener de afaceri al italianului cu care fiica lui Gheorghe Dincă a avut o relaţie de concubinaj şi afaceri, susţine că o ştie bine pe femeie, care le-a spus partenerilor săi de afaceri italieni că, dacă vor, le poate face rost de fete.

Nicolae Cilan susţine că partenerii lui din Italia sunt gata să depună mărturie în faţa autorităţilor în acest sens. Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a fost cercetată pentru furt după ce a delapidat farmacia veterinară din Timişoara în care lucra. Apoi a plecat în Italia, unde a avut grijă de o bătrână. L-a cucerit pe fratele acesteia, un prosper om de afaceri italian cu care a venit în România, şi-a rezolvat problema dosarului penal pentru furt. După moartea italianului femeia a preluat afacerea din România a italianului. Italianul a cumpărat în România un domeniu de vânătoare şi peste 2.500 de hectare de teren.

Dezvăluirile lui Nicolae Nicolae Cristian Cilan

Sunt dezvăluirile lui Nicolae Nicolae Cristian Cilan, un om de afaceri arădean care face business cu cafea şi aparate de cafea şi care susţine că a ajuns să o cunoască foarte bine pe fiica lui Gheorghe Dincă, prin intermediul partenerului său de afaceri italian, Giorgio Albiero. Concret, Nicolae Cilan susţine că Vittorio Golo şi Francesco Velar, doi italieni cu care el făcea afaceri, l-au adus pe Giorgio Albiero, un prosper om de afaceri italian, în România pentru a investi în achiziţia de terenuri agricole.

„Lui Albiero îi plăcea mult să vâneze. Când a venit prima dată în România, a fost pe un domeniu să vâneze şi şi-a manifestat dorinţa să achiziţioneze un domeniu de vânătoare. Prin cercul de prieteni pe care îl aveam am întrebat şi nu mai ştiu care dintre prieteni mi-a recomandat Artemis Montana. I-am prezentat domnului Albiero pretenţiile pe care le au cei de la Artemis Montana şi până la urmă le-a dat o sumă de bani ca să cumpere acest domeniu de vănătoare, care a rămas tot pe numele celui de la care l-a cumpărat. Domnul Albiero putea să devină proprietar, doar că banii plătiţi nu au fost chiar curaţi”, povesteşte Nicolae Cilan pentru „Adevărul”.

Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a fost cercetată pentru furt

Pe Daniela Dincă, Nicolae Cilan susţine că a cunoscut-o prin intermediul lui Albiero, în Italia. Aici, susţine Cilan, Daniela Dincă a fost îngrijitoare la sora lui Giorgio Albiero, după ce a plecat din România. Plecase din România din cauza acuzaţiilor de furt făcute de patronul farmaciei veterinare la care femeia a lucrat în Timişoara.

 „Eu pe Daniela am cunoscut-o la Albiero acasă, în Italia, la hala unde avea el distribuitoarele astea de cafea. Domnul Albiero m-a rugat să o ajut că avea un dosar penal la Timişoara pentru furt. Furase banii de la o farmacie veterinară la care lucrase în Timişoara. Au venit în România, le-am prezentat un avocat care le-a explicat că trebuie achitat prejudiciul. Era undeva între 10.000 şi 18.000 de lei nu mai ştiu exact. S-au înţeles cu acel patron de farmacie, care  şi-a retras plângerea. Probabil l-au motivat serios”, a mai declarat Cilan, pentru „Adevărul”.

Citeşte continuare pe Adevărul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS