10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDouă minore din Iaşi au dispărut

Două minore din Iaşi au dispărut

Două minore din Iaşi au dispărut, iar Poliţia Română a transmis datele referitoare la aceste dispariţii.

Polițiștii din Iași caută o minoră, de 14 ani, din comuna Belcești, județul Iași, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Ieri., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au fost sesizați de către o femeie, de 43 de ani, din comuna Belcești, despre faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 13.30, fiica sa Ciofu Carmen, de 14 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.
Semnalmente sunt: înălțime – 1,60 m, greutate – 48 de kilograme, ten deschis, ochi căprui, păr lung şaten.
La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu un tricou alb și pantaloni gri, fiind încălțată cu pantofi sport negri.

Ciofu Carmen
https://www.politiaromana.ro/ro/comunicate/ati-vazut-o1564489002

Polițiștii din Iași caută o minoră, de 15 ani, din comuna Holboca, județul Iași, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.
Ieri seară, la ora 21.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Iași au fost sesizați de către un bărbat, de 60 de ani, din comuna Holboca, despre faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 12.00, fiica sa, Ioviţă Alecsandra, de 15 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.
Semnalmente fetei sunt: înălțime – 1,65 m, greutate – 43 de kilograme, păr lung negru, ochi căprui.

Ioviţă Alecsandra


La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu un tricou negru și blugi negri, fiind încălțată cu pantofi sport negri cu talpă albă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să ajute la depistarea fetei sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS