19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAudierea lui Dincă a fost întreruptă, pentru că i s-ar fi făcut rău

Audierea lui Dincă a fost întreruptă, pentru că i s-ar fi făcut rău

Audierea suspectului principal în cazul Caracal, Gheorghe Dincă, a fost întreruptă duminică seară, după ce acestuia i s-ar fi făcut rău, a anunțat avocatul din oficiu al bărbatului. Dincă a fost dus în arestul poliției, unde primește îngrijiri medicale, iar audierile urmează să se reia la ora 20.00, potrivit hotnews.

Gheorghe Dincă a fost scos din sediul DIICOT Craiova, unde se desfășurau audierile după ce bărbatul a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra și Luiza, și dus în arest, cu o mașină a IPJ Dolj.

„Audierile au fost întrerupte, întrucât suspectul se simte rău.”

„O stare care nu îi mai permitea să continue audierea (…) Da, are păreri de rău pentru faptele sale, de aceea a și ajuns în situația în care i s-a făcut rău. Pur și simplu a cedat din cauza remușcării, complexului pe care l-a avut cu privire la faptele pe care le-a săvârșit. Mi-a spus că azi-noapte nu a dormit deloc”, a explicat avocatul Bogdan Alexandru.

Avocatul a precizat că, după audieri, se va face și o reconstituire a faptelor.
De asemenea, el a spus că este posibilă și o expertiză psihiatrică.
Amintim că, anterior în cursul zilei, Gheorghe Dincă și-a recunoscut ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei, potrivit avocatului.

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreține relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru Mediafax.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS