30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘeful Poliției din Caracal a fost demis

Șeful Poliției din Caracal a fost demis

Şeful Poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, a fost demis din funcţie, sâmbătă, în urma intervenţiei defectuoase în cazul Alexandrei, fata de la Caracal, despre care există indicii că a fost ucisă.

Surse din cadrul Poliţiei au declarat, pentru MEDIAFAX, că Nicolae Mirea, şeful Poliţiei Caracal, a fost demis, după intervenţia în cazul Alexandrei.

Nicolae Mirea lucra în Poliţie din 1990, este ofiţer şi a ocupat mai multe funcţii în cadrul Poliţiei Caracal. În urmă cu câtea luni, pe numele lui fusese deschisă o anchetă internă la Poliţia Olt, după ce, pe Facebook, au apărut imagini cu ofiţerul în ţinută ce ar fi putut aduce atingere funcţiei, au declarat surse judiciare.

În urma intervenţiei de la Caracal, au fost destituiţi şi şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, şi adjunctul Poliţiei Olt, Florin Alexe.

Alexandra a dispărut miercuri

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Principalul suspect de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, transmite DIICOT.

Potrivit unor surse judiciare, suspectul nu şi-a recunoscut faptele la audierile de la DIICOT.

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, care este preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, a declarat sâmbătă că are informmaţii potrivit cărora Departamentul de Operaţiuni Speciale a comunicat poliţiei locale locaţia Alexandrei încă de joi de la ora 19.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS