10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrima soluție a chestorului Ioan Buda în tragedia de la Caracal: L-a demis pe adjunctul șefului Poliţiei Olt

Prima soluție a chestorului Ioan Buda în tragedia de la Caracal: L-a demis pe adjunctul șefului Poliţiei Olt

Șeful Poliției Române, chestorul Ioan Buda, a anunțat, vineri, că l-a destituit din funcție pe inspectorul șef adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Olt, Nicolae Eugen Alexe, care era împuternicit pe această poziție, în urma neregulilor din cazul fetei ucise în Caracal, informează hotnews.

„Colegul meu de la dispecerat l-a informat pe inspectorul șef, inspectorul șef a luat măsurile astea și a greșit pentru că nu a raportat mai departe”, a declarat Ioan Buda, într-o intervenție la Antena 3.

UPDATE:
Ulterior, șeful Poliției Române a precizat, pentru Mediafax, că este vorba de Nicolae Eugen Alexe, cel care deținea funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Olt, împuternicit pe această funcție.

Șeful Poliției Române a aunțat că polițiștii de la Caracal au așteptat ordinul procurorului, însă acesta a recunoscut că agenții puteau interveni în orice moment, odată ce știau locația.

Șeful Poliției Române a mai declarat că polițiștii puteau să intre de la ora 3 noaptea în locuința suspectului. „Polițiştii puteau să intre în ael domiciliu, dacă aveau indicii corecte cu privire la sechestrarea unei persoane”, a mai declarat Buda, care a precizat că se află în drum spre Caracal.

Sursahotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS