14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateS-au afişat rezultatele examenului de Titularizare

S-au afişat rezultatele examenului de Titularizare

Rezultatele de la Titularizare s-au afișat pe site-ul dedicat titularizare.edu.ro și pot fi văzute în articol. Acestea sunt primele rezultate de la examenul de titularizare 2019, iar profesorii nemulțumiți de notele primite pot să depună contestații.

Cei 970 de candidați din județul Dolj care au susținut, în 17 iulie, proba scrisă în cadrul examenului au aflat azi rezultatele. În urma perioadei de contestații, notele finale vor fi făcute publice în 30 iulie. Prima ședință de repartizare este în 31 iulie.

Vezi rezultatele examenului de Titularizare din judeţul Dolj aici.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, cele mai multe posturi titularizabile sunt la muzica instrumentală – 13 posturi, corepetiție – 4 posturi şi educație fizică și sport: pregătire sportivă de specialitate – 3 posturi.
Cea mai mare concurenţă se anunţă la învăţământul preşcolar şi primar. La aceste specializări nu există nici un post titularizabil, dsar sunt sute de profesori înscrişi. Ultimele posturi vacante pe patru ani au fost luate la etapa de transfer. Pentru concurs însă, s-au înscris 221 de candidaţi la educatoare şi 113 candidați la învăţători. Cadrele didactice care vor participa la concurs pentru aceste specializări vor avea la dispoziţie numai posturi pe perioadă determinată.

Vezi calendarul examenului aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS