Acasă Actualitate Viorica Dăncilă, întâlnire cu Tăriceanu și Ponta

Viorica Dăncilă, întâlnire cu Tăriceanu și Ponta

-

Astăzi, cu o zi înainte ca PSD să-și stabilească în Biroul Politic candidatul la prezidențiale, premierul Viorica Dăncilă se va întâlni cu Victor Ponta și cu Călin Popescu Tăriceanu. Aceasta le cere să sprijine prezidențiabilul partidului, în condițiile în care ALDE a anunțat că ar vrea și el propriul candidat, pe Tăriceanu, iar Pro România ar merge pe mâna Gabrielei Firea, informează HotNews.ro.

La finalul negocierilor de astăzi cu Tăriceanu și Ponta, Viorica Dăncilă ar urma să afle dacă are sprijinul ALDE și Pro România.

„Am vorbit la telefon (cu Tăriceanu și Ponta -n.r.), nu am reușit să avem o discuție care să vizeze alegerile prezidențiale. Cu siguranță voi avea o discuție atât cu domnul Tăriceanu, sper că și cu domnul Victor Ponta. Cred că dialogul este foarte important. Îmi doresc o coaliție a celor trei partide pentru a susține candidatul la prezidențiale”, a anunțat vineri, Viorica Dăncilă, aflată într-un turneu prin țară, pentru a lua pulsul filialelor cu privire la o posibilă candidatură a sa la prezidențiale

Discuțiile au loc cu o zi înaintea Biroului Politic Național al PSD. Ședința va avea loc marți, de la ora 11.00, la Parlament, iar PSD va desemna candidatul pentru Cotroceni. Propunerea ar urma să fie validată apoi în ședința Comitetului Executiv al PSD, programată tot marți, de la ora 12.00.

Viorica Dăncilă anunța săptămâna trecută că PSD va merge la alegerile prezidențiale cu un candidat propriu. Ea spunea că dacă PSD îi va solicita să candideze la prezidenţiale, va accepta şi nu va da înapoi. Până acum mai mulți lideri de filiale și-au anunțat susținerea pentru o candidatură a premierului pentru Cotroceni.

Vezi articolul integral AICI.

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...