Acasă Actualitate USR Craiova şi-a desemnat noua echipă de conducere

USR Craiova şi-a desemnat noua echipă de conducere

-

USR Craiova şi-a desemnat duminică noua echipă de conducere pentru următorii patru ani.

Noul şef al organizaţiei este Lucian Sârbu (46 de ani), de profesie inginer electronist. Sârbu este absolvent al Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică din Craiova, dar are şi studii în marketing, management şi comunicare. În ultimii 18 ani, a manageriat două firme din domeniul IT, fiind importator şi distribuitor de echipamente hardware.

Lucian Sârbu este noul preşedinte al USR Craiova

Potrivit CV-ului, în 2007 el a proiectat alături de inginerii chinezi şi un partener german unul dintre primele sisteme de navigare GPS din România.

“Suntem cea mai importantă forţă politică din Craiova, iar obiectivul nostru este câştigarea Primăriei Craiova şi a majorităţii în Consiliul Local, pentru a pune în aplicare programul de guvernare USR. Asigurarea unor servicii de transport în comun care să corespundă nevoilor cetăţenilor, siguranţa în trafic bazată pe o infrastructură rutieră de calitate, servicii de sănătate la standarde europene, dezvoltarea unitară şi armonioasă a tuturor cartierelor Craiovei, plus transparentizarea cheltuirii banilor publici, debirocratizarea instituţiilor şi digitalizarea acestora, sunt puncte vitale, în viziunea noastră, pentru dezvoltarea oraşului”, ne-a precizat Lucian Sârbu.

Din noua echipă de conducere a USR Craiova mai fac parte 10 membri ai Biroului Politic Local (BPL), care vor coordona activitatea filialei în următoarea perioadă: Manuel Borţoi (prim vicepreşedinte), Ruxandra Diaconu, Iulia Dudu, Florian-Eugen Ivănescu şi Bogdan Lăpădat – vicepreşedinţi, precum şi Ionel Florea, Ioan-Paul Andrei, Cosmin Teodorescu, Paul-Cosmin Vasile şi Ion Belu. Priorităţile partidului pentru următoarea perioadă vor fi realizarea programului de guvernare locală, precum şi desemnarea unui candidat pentru Primăria Craiova.  

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....