15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFostul primar din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, condamnat la închisoare

Fostul primar din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, condamnat la închisoare

Fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a fost condamnat, luni, de magistraţii Tribunalului Bucureşti la 3 ani şi 9 luni de închisoare cu executare într-un dosar ce vizează Poşta Română. Decizia nu este definitivă.

Gheorghe Ştefan, fostul primar din Piatra Neamţ, a fost condamnat la 3 ani şi 9 luni de închisoare cu executare. Decizia magistraţilor Tribunalului Bucureşti poate fi atacată, informează MEDIAFAX.

Instanţa a luat act că suma de 226.967,15 euro primită de către Ştefan Gheorghe. Acesta a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie într-un dosar disjuns din cel privind Poşta Română.

Din rechizitoriul procurorilor a reieşit faptul că, în 2009, Gheorghe Ştefan Pinalti, la momentul respectiv, primar al oraşului Piatra Neamţ, i-ar fi propus lui Marian Constantinof, om de afaceri, că în schimbul unor sume de bani, va interveni pe lângă reprezentanţii Companiei Naţionale Poşta Română S.A (C.N.P.R.), astfel încât sucursala „Fabrica de Timbre” – C.N.P.R., să le atribuie contracte unor societăţi comerciale conduse de omul de afaceri.

Raluca-Maria Nedela

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS