Acasă Actualitate Fostul primar din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, condamnat la închisoare

Fostul primar din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, condamnat la închisoare

-

Fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a fost condamnat, luni, de magistraţii Tribunalului Bucureşti la 3 ani şi 9 luni de închisoare cu executare într-un dosar ce vizează Poşta Română. Decizia nu este definitivă.

Gheorghe Ştefan, fostul primar din Piatra Neamţ, a fost condamnat la 3 ani şi 9 luni de închisoare cu executare. Decizia magistraţilor Tribunalului Bucureşti poate fi atacată, informează MEDIAFAX.

Instanţa a luat act că suma de 226.967,15 euro primită de către Ştefan Gheorghe. Acesta a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie într-un dosar disjuns din cel privind Poşta Română.

Din rechizitoriul procurorilor a reieşit faptul că, în 2009, Gheorghe Ştefan Pinalti, la momentul respectiv, primar al oraşului Piatra Neamţ, i-ar fi propus lui Marian Constantinof, om de afaceri, că în schimbul unor sume de bani, va interveni pe lângă reprezentanţii Companiei Naţionale Poşta Română S.A (C.N.P.R.), astfel încât sucursala „Fabrica de Timbre” – C.N.P.R., să le atribuie contracte unor societăţi comerciale conduse de omul de afaceri.

Raluca-Maria Nedela

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...