În accident şi-au pierdut viaţa două persoane
În accident şi-au pierdut viaţa două persoane

Accidentul din această dimineață, de pe Valea Oltului, a fost provocat de un şofer care a adormit la volan, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române. Două persoane au murit, iar un copil a ajuns la spital.

Potrivit Centrului Infotrafic, în accidentul produs pe DN7, în localitatea Seaca, judeţul Vâlcea, au fost implicate două autoturisme şi un tir.

”Evenimentul s-a soldat cu trei victime, dintre care două persoane au decedat, iar un minor a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare. Cauza producerii accidentului a fost adormirea la volan de către şoferul primului autoturism, care a intrat în coliziune frontală cu tirul. Acesta, vrând să evite impactul, s-a răsturnat şi a lovit şi cel de-al doilea autoturism”, transmite Centrul Infotrafic.

n urma impactului, una din maşini a ajuns într-o râpă.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, cele două persoane care au murit erau cetăţeni moldoveni rezidenţi în Germania. Cei doi mergeau din Germania în Bulgaria.

În urma impactului, una din maşini a ajuns într-o râpă.

SURSĂInfotrafic
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.