Acasă Actualitate Accidentul de pe Valea Oltului, provocat de un șofer care a adormit...

Accidentul de pe Valea Oltului, provocat de un șofer care a adormit la volan

-

Accidentul din această dimineață, de pe Valea Oltului, a fost provocat de un şofer care a adormit la volan, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române. Două persoane au murit, iar un copil a ajuns la spital.

Potrivit Centrului Infotrafic, în accidentul produs pe DN7, în localitatea Seaca, judeţul Vâlcea, au fost implicate două autoturisme şi un tir.

”Evenimentul s-a soldat cu trei victime, dintre care două persoane au decedat, iar un minor a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare. Cauza producerii accidentului a fost adormirea la volan de către şoferul primului autoturism, care a intrat în coliziune frontală cu tirul. Acesta, vrând să evite impactul, s-a răsturnat şi a lovit şi cel de-al doilea autoturism”, transmite Centrul Infotrafic.

n urma impactului, una din maşini a ajuns într-o râpă.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, cele două persoane care au murit erau cetăţeni moldoveni rezidenţi în Germania. Cei doi mergeau din Germania în Bulgaria.

În urma impactului, una din maşini a ajuns într-o râpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...