Acasă Actualitate Audienţe on-line la Primăria Vâlcea

Audienţe on-line la Primăria Vâlcea

-

În doar o săptămână de la lansare, platforma de audienţe on-line gutau.ro, o nouă modalitate de interacţiune cu locuitorii oraşului, prin care se pot face sesizări şi propuneri pentru bunul mers al comunităţii, funcţionează din plin.

Pe platforma de audienţe on-line gutau.ro sunt deja zeci de postări constând în sesizări, propuneri sau întrebări despre stadiul unor investiţii. Cu un timp mediu de răspuns sau de luare a unor măsuri de 2 zile (aproape jumătate dintre postări primind răspuns în doar o zi), acest nou intrument de interacţiune îşi dovedeşte eficienţa atât în ceea ce priveşte soluţionarea unor probleme stringente pentru locuitorii municipiului, cât şi pentru colectarea unor propuneri pertinente privind viitoarea dezvoltare a oraşului.

În acelaşi timp, audienţele ”clasice”, constând în discuţiile faţă în faţă cu conducerea primăriei şi cu reprezentanţii departamentelor de specialitate, continuă să se desfăşoare săptămânal la sediul din str. General Praporgescu, în fiecare zi de miercuri. Se fac înscrieri la Centrul de Informare a Cetăţenilor, în faţa petenţilor venind, prin rotaţie, primarul Mircia Gutău şi viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...