Acasă Actualitate Telekom România va concedia peste 690 de angajați

Telekom România va concedia peste 690 de angajați

-

Telekom România va concedia 692 de poziţii din totalul de 5.831 de angajaţi în prezent la nivelul grupului de firme. Măsura este parte a programului de transformare inițiat în urmă cu 2 ani. Acesta are rolul de a reduce complexitatea proceselor, prin redefinirea modelului operaţional, pentru îmbunătăţirea interacţiunii cu clienții săi, prin digitalizare şi simplificare, potrivit HotNews.ro.

În urmă cu doi ani, Telekom Romania a inițiat un program de transformare pentru a reduce complexitatea proceselor, prin redefinirea modelului operaţional, având ca scop îmbunătăţirea interacţiunii cu clienții săi, prin digitalizare şi simplificare. Pe lângă iniţiativele de business, Telekom România va concedia 692 de angajaţi din totalul de 5.831. Este vorba despre 438 de poziţii din cadrul Telekom Romania Communications S.A., respectiv 254 de poziţii din cadrul Telekom Romania Mobile Communications S.A..
Continuarea procesului de transformare asigură creşterea pe termen lung a grupului de companii, în contextul dezvoltării rapide a tehnologiei, al unei pieţe puternic concurenţiale, precum şi al schimbărilor globale la nivelul modelelor de afaceri, care afectează îndeosebi companiile de tehnologie.

Poziţiile care urmează să fie restructurate vor fi decise pe baza obiectivelor de business ale companiei. Acestea vor fi în linie cu strategia de simplificare şi digitalizare. În cadrul procesului de restructurare, Telekom Romania va aplica măsurile de protecţie socială, în conformitate cu legislaţia în vigoare. Evaluarea performanţei va fi utilizată ca criteriu în departajarea angajaţilor care ocupă poziţii similare”. Se arată în comunicatul Telekom România.

Vezi articolul integral AICI

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS