7.8 C
Craiova
sâmbătă, 29 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăActualitatePermise de liberă trecere pentru tiriştii care tranzitează Târgu Jiu

Permise de liberă trecere pentru tiriştii care tranzitează Târgu Jiu


Tiriştii care tranzitează municipiul Târgu Jiu au nevoie de permise de liberă trecere. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră Târgu Jiu au demarat o serie de verificări în scopul depistării conducătorilor de autovehicule de mare tonaj care nu dețin permise de liberă trecere. Astfel de acțiuni sunt organizate ca răspuns la sesizările cetățenilor care reclamă circulația sau parcarea de autovehicule de mare tonaj în locuri în care aceste lucruri sunt interzise. Pentru neregulile constatate, astăzi, polițiștii locali au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.500 de lei.

Permise de liberă trecere

Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu va continua acțiunile pe această linie. Poliţiştii atrag totodată atenția conducătorilor auto de autovehicule de mare tonaj să respecte legislația în vigoare, să dețină premise de liberă trecere.

Acestea sunt obligatorii pentru a desfășura activități în zonele restricționate și să respecte datele referitoare la orar, traseu şi valabilitate, înscrise în documentul respective.

Au fost aplicate 3 amenzi
Au fost aplicate 3 amenzi

„Permisul de liberă trecere este valabil numai în original, fotocopiile etc., nu conferă posesorului dreptul de acces în zonele pentru care se eliberează L.T.-uri și nu pot fi folosite în scopul parcării autovehiculelor pe străzile pe care acestea au fost autorizate să circule, în locurile unde se interzice această manevră. Mai multe informații despre eliberarea/folosirea permiselor de liberă trecere puteți obține accesând link-ul https://politialocalatgjiu.ro/…/legisl…/HCL-212din2011LT.pdf, la nr. de telefon 0253/210686 sau la sediul Poliției Locale Târgu Jiu din Aleea Minerilor, numărul 4.”, potrivit unui comunicat al Poliției Locale Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ninsori abundente și viscol puternic. Meteorologii au emis mai...

Administrația Națională de Meteorologie a emis sâmbătă avertizări cod...

ȘTIRI GdS