20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Lucrări pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti

Lucrări pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti

Centrul Infotrafic anunţă că pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti se execută lucrări. Acestea constă în aplicarea de marcaje pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti. Lucrările au loc până la ora 19.30, potrivit Mediafax.ro.

Potrivit Centrului Infotrafic, astăzi, în intervalul orar 08:15-19:30, se execută lucrări de aplicare a marcajelor rutiere pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti. Acestea se fac între kilometrii 67 şi 90, pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie sporită. De asemenea, să reducă viteza în zona acestor lucrări şi să semnalizeze din timp schimbarea benzilor de rulare.

Autor: Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...