Acasă Actualitate Reacţia Vioricăi Dăncilă când un jurnalist o întreabă despre sărăcia din Teleorman

Reacţia Vioricăi Dăncilă când un jurnalist o întreabă despre sărăcia din Teleorman

-

Prim-ministrul României,Viorica Dăncilă a avut o reacţie neaşteptată atunci când un jurnalist a pus o întrebare despre situaţia economică a judeţului Teleorman, potrivit Stirile ProTv.ro.

Chiar dacă sunt persoane care nu m-au votat, sunt premierul tuturor românilor şi, atunci când iau o măsură, fie că vorbim de PNDL1, de PNDL 2, de Compania Naţională de Investiţii, aceste decizii le iau fără să aibă culoare politică” a declarat premierul în faţa jurnaliştilor.

Avem așa: 📉Statisticile, care spun că Teleorman este polul sărăciei din România;👨🏻‍💻Un jurnalist, Alex Dima – care caută explicații și pune întrebări;⁉️Premierul României Ce nu este în regulă?#romaniateiubesc #protv #anchete #jurnalism #nevedemlatoamnăPS: suntem și pe Instagram, follow @romaniateiubesc

Gepostet von ROMANIA, TE IUBESC! am Dienstag, 16. Juli 2019

Viorica Dăncilă este deranjată de întrebarea pe care jurnalistul i-a adresat-o

Când jurnalistul i-a spus că judeţul Teleorman este în continuare un pol al sărăciei, unde există încă localităţi fără apă şi curent electric, Viorica Dăncilă a plecat şi a replicat din mers:

Vă rog să nu mai vorbiţi aşa despre Teleorman! Eu cred că nu este corect! Întotdeauna aţi vorbit despre România şi despre Teleorman. Vă spun că acest judeţ face parte din România.

Atunci când jurnalistul a continuat să întrebe ce măsuri a luat premierul pentru ca judeţul Teleorman să nu mai fie un pol al sărăciei, Viorica Dăncilă nu a mai răspuns, ci a plecat. 

Autor:Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Amical / Universitatea II Craiova întâlneşte Astra II la Ploieşti

Universitatea II Craiova susţine miercuri cel de-al şaselea joc de verificare din această iarnă. Acesta este totodată ultimul test înaintea reluării campionatului...