Prognoza meteo până pe 22 august
Vreme caldă astăzi


Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți, prognoza meteo până pe 22 august.

În săptămâna 15 – 22 iulie, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

În săptămâna 22 – 29 iulie, temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare la nivelul întregii țări.

În săptămâna 29 iulie – 5 august, temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a teritoriului.

În săptămâna 5 – 12 august, valorile termice estimate pentru această săptămână se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF – Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată.