17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat cercetat pentru distrugere și violență în familie

Bărbat cercetat pentru distrugere și violență în familie

Un bărbat din localitatea ieșeană Zmeu este cercetat de polițiști după și-a bătut soția, apoi a spart, cu un topor, parbrizul ambulanței care îi acorda primul ajutor femeii, relatează Mediafax.ro.

Incidentul a avut loc luni seară în localitatea ieşeană Zmeu, în urma unui scandal între cei doi soţi. Femeia de 29 de ani a cerut ajutorul poliţiştilor, după ce a fost bătută de către bărbat. Când au ajuns acolo, oamenii legii au cerut intervenţia unui echipaj de ambulanţă care să îi acorde îngrijiri medicale femeii. Nervos că soţia sa a chemat poliţia, bărbatul a devenit şi mai agresiv.

„Am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de către o femeie cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţul ei. Colegii mei s-au deplasat la faţa locului, iar întrucât femeia necesita îngrijiri medicale, s-a prezentat şi un echipaj medical. În timp ce femeii i se acordau îngriji medicale, soţul acesteia ar fi lovit cu un obiect contondent parbrizul autospecialei SMURD”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Bărbatul nu a fost agresiv cu cadrele medical. Soţia sa a fost transportată în siguranţă la spital. Maşina de intervenţie urmează să fie reparată. În zona Podu Iloaiei a rămas acum doar un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS