Acasă Actualitate Bărbat cercetat pentru distrugere și violență în familie

Bărbat cercetat pentru distrugere și violență în familie

-

Un bărbat din localitatea ieșeană Zmeu este cercetat de polițiști după și-a bătut soția, apoi a spart, cu un topor, parbrizul ambulanței care îi acorda primul ajutor femeii, relatează Mediafax.ro.

Incidentul a avut loc luni seară în localitatea ieşeană Zmeu, în urma unui scandal între cei doi soţi. Femeia de 29 de ani a cerut ajutorul poliţiştilor, după ce a fost bătută de către bărbat. Când au ajuns acolo, oamenii legii au cerut intervenţia unui echipaj de ambulanţă care să îi acorde îngrijiri medicale femeii. Nervos că soţia sa a chemat poliţia, bărbatul a devenit şi mai agresiv.

„Am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de către o femeie cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţul ei. Colegii mei s-au deplasat la faţa locului, iar întrucât femeia necesita îngrijiri medicale, s-a prezentat şi un echipaj medical. În timp ce femeii i se acordau îngriji medicale, soţul acesteia ar fi lovit cu un obiect contondent parbrizul autospecialei SMURD”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Bărbatul nu a fost agresiv cu cadrele medical. Soţia sa a fost transportată în siguranţă la spital. Maşina de intervenţie urmează să fie reparată. În zona Podu Iloaiei a rămas acum doar un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS