16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident rutier cu 40 de oameni implicați

Accident rutier cu 40 de oameni implicați

Un accident rutier a avut loc astăzi , în localitatea timișeană Comloșu Mic. Mai multe persoane au fost rănite după ce un șofer neatent, aflat la volanul unui microbuz, a lovit un autoturism pe care l-a proiectat într-un autocar, informează tion.ro

Poliţiştii au explicat că accidentul s-a produs din cauza unui tânăr în vârstă de 25 de ani care circula la volanul unui microbuz dinspre Comloşu Mic spre Jimbolia. El a observat prea târziu o coloană de mașini ce așteptau ca mai mulți muncitori, care efectuau lucrări în zonă, să elibereze șoseaua.

Tânărul de 25 de ani nu a putut opri la timp și a lovit un autoturism condus de un bărbat de 23 de ani. Acesta din urmă a fost proiectat într-un autocar ce transporta 30 de persoane. În urma impactului, șoferul de 23 de ani și o fată de 16 ani au fost răniți și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Alte trei persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului.

“În accident au fost implicate un autocar care transporta 30 de persoane, un microbuz cu 6 persoane și un autoturism cu 4 persoane. La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autosanitară SMURD și o autospecială de transport personal și victime multiple ATPVM și o ambulanță SAJ ”, au spus reprezentanții ISU Banat.

Polițiștii de la Rutieră au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Autor: Aurelian Marian Soare

Sursation.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS