16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbatul care şi-a pierdut familia în urma furtunii din Halkidiki, adus în ţară

Bărbatul care şi-a pierdut familia în urma furtunii din Halkidiki, adus în ţară

Bărbatul care şi-a pierdut familia în urma furtunii din Halkidiki, adus în ţară, , în această dimineaţă, şi internat la UPU Cluj Napoca, potrivit Mediafax. În urma furtunii din Halkidiki, bărbatul de 41 de ani şi-a pierdut soţia şi fiul, în vârstă de 8 ani. Cei trei se aflau în vacanţă când s-a întâmplat tragedia.

El a refuzat să facă declaraţii la sosirea la UPU Cluj-Napoca. A fost supus unor investigaţii medicale şi va fi transferat la Clinica de Neurochirurgie.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Cluj, bărbatul prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism la coloană lombară şi mai multe escoriaţii şi plăgi. Pacientul este stabil şi conştient şi va fi transferat la Neurochirugie, potrivit medicilor.

Bărbatul locuieşte la Cluj-Napoca, iar familia aşteaptă, la începutul săptămânii viitoare, şi repatrierea trupurilor femeii şi băiatului de 8 ani, pentru a putea fi înmormântate.

Femeia şi copilul ei de opt ani au murit în timpul furtunii din Halkidiki, în urma prăbuşirii acoperişului unui restaurant din localitatea Nea Plagia. în timp ce bărbatul a fost rănit şi a fost internat într-un spital din Grecia.

Cel puţin şapte persoane, inclusiv şase turişti au murit, iar alte 100 au fost rănite în urma unei furtuni violente care a afectat nordul Greciei, potrivit autorităţilor locale, relatează site-ul agenţiei Reuters.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS