17 C
Craiova
vineri, 10 iulie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Peste 200.000 de oameni sunt aşteptaţi la Electric Castle 2019

Peste 200.000 de oameni sunt aşteptaţi la Electric Castle 2019

Peste 200.000 de oameni sunt aşteptaţi de domeniul Bonţida, la Electric Castle 2019. Ediţia de anul acesta îi aduce pentru prima oară în România pe Florence+the Machine şi pe Limp Bizkit, iar trupele Bring Me the Horizon, The Vaccines şi 30 Seconds to Mars. Line-up-ul este completat de Niis Frahm, Chvrches, Mono, Metric, Boyz Noise, Grandmaster Flash, Sofi Tukker, printre alţii. 

Acesta este line-up-ul Electric Castle 2019
foto: Facebook

Ca în fiecare an, pe afiş se regăsesc şi trupe româneşti. Surpriza din 2019 este Loredana. În line-up se regăsesc şi CTC, Alternosfera, Şuie Paparude, Subcarpaţi, The Mono Jacks Grimus și Moonlight Breakfast.

Ce este Electric Castle

Electric Castle este un festival de muzică din România, ce se desfăşoară în fiecare an la Castelul Banffy din comuna Boţida, judeţul Cluj. Festivalul îmbină un lineup zone muzicale variate cum ar fi rock, reggae, hip hop, trap, muzică electronică sau indie cu tehnologia cu arta alternativă, arta stradală, cultură

Electric Castle a fost nominalizat de 4 ori la European Festival Awards, la categoria Best Medium Sized Festival. În ediţiile anterioare festivalul a avut pe scenă nume precum The Prodigy, Skrillex, Deadmau5, alt-J,Franz Ferdinand, Bring Me the Horizon, Fatboy Slim, Sigur Ros, Bastille, Rudimental, Thievery Corporation, Die Antwoord şi mulţi alţii.

Prima ediţie a festivalului a avut loc între 19 şi 22 iunie 2013.

Anul trecut festivalul avut loc între 18 şi 22 iulie 2018. Sub motto-ul „Meet Me at the Castle”, EC6 a continuat tendinţa de expansiune a festivalului cu o creştere de 30% a spaţiului de desfăşurare a festivalului şi structuri acoperite pentru mai mult de 25.000 de oameni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bogații de la Piețe și Târguri

Bogații de la Piețe și Târguri. Directorii de la Pieţe au averi însemnate. Administratorul societăţii, Alin Mărăcine (stânga) pare, totuşi, mic copil pe lângă directorul tehnic Claudiu Neagoe (centru) şi directorul de dezvoltare Marian Viorel Marin (dreapta).

ȘTIRI GdS

Bogații de la Piețe și Târguri

Bogații de la Piețe și Târguri. Directorii de la Pieţe au averi însemnate. Administratorul societăţii, Alin Mărăcine (stânga) pare, totuşi, mic copil pe lângă directorul tehnic Claudiu Neagoe (centru) şi directorul de dezvoltare Marian Viorel Marin (dreapta).

Număr record de internări la Infecţioase Craiova. S-a depăşit...

Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş“ din Craiova are, în prezent, cei mai mulţi pacienţi internaţi de la începutul pandemiei. Infecţioasele au...

Părinte, umilit la ISJ Dolj: S-a terminat programul, mai...

Părinte, umilit la ISJ Dolj: S-a terminat programul, mai staţi?

Primăria Târgu Jiu a primit un teren lângă Parcul...

Primăria Târgu Jiu a primit, prin donație, un teren lângă Parcul Coloanei Fără Sfârșit. Terenul a fost donat...

Scapă Complexul Energetic Oltenia de faliment?

Complexul Energetic Oltenia (CEO) mai are câteva săptămâni la dispoziție pentru finalizarea Planului de restructurare și decarbonare. Documentul...

Horoscopul de weekend

BerbecIeși din zona ta de confort și nu te mai gândi că nu ești pregătit să faci schimbări, să ții piept unor...