Acasă Actualitate O femeie din Texas a stat timp de 3 ani cu cadavrul...

O femeie din Texas a stat timp de 3 ani cu cadavrul mamei sale în casă

-

O femeie din Texas a fost arestată după ce rămășițele mamei sale, aflate în stare de putrefacție, au fost descoperite în casa pe care aceasta o împărțea cu fiica ei, scrie BBC News, potrivit hotnews.

Poliția suspectează că femeia decedată, în vârstă de 71 de ani, a suferit o căzătură în 2016, iar fiica sa, de 47 de ani, nu a ajutat-o să primească îngrijiri la momentul respectiv. La câteva zile după accident, aceasta ar fi murit.

Fragmentele scheletului au fost găsite într-un dormitor al casei. Celelalte două femei, mamă și fiică, dormeau în cealaltă cameră. Nepoata femeii decedate a stat cu scheletul bunicii sale în casă având sub 15 ani. Din această cauză mama sa a fost acuzată pentru vătămarea unui minor sub 15 ani. Fata se află acum în grija rudelor și va fi monitorizată de serviciile pentru protecția copilului din Texas.

Mama sa riscă până la 20 de ani de închisoare și o amendă în valoare de 10.000 de dolari.

Citeşte şi Un bărbat și-a ținut patru luni mama dcedată în casă, în Galaţi.

Sursahotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...