16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMașină, spulberată de tren. Șoferul a murit pe loc

Mașină, spulberată de tren. Șoferul a murit pe loc

Un tânăr de 20 de ani din localitatea Fersig, județul Satu Mare, a murit, azi-dimineață, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren, la intersecția unui drum comunal cu calea ferată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat că şoferul nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată iar maşina în care se afla a fost lovită de trenul accelerat Baia Mare – Bucureşti.

„Un tânăr de 20 de ani din localitatea Fersig a decedat după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de trenul accelerat Baia Mare – București pe DC 65 în localitatea Fersig care intersecta calea ferată. Accidentul a avut loc în condiții de ceață și din primele informații rezultă că șoferul nu a oprit la trecerea de nivel cu calea ferată. Tânărul decedat se afla singur în mașină”, a spus Meteș.

Bărbatul a murit pe loc

Medicii s-au deplasat la fața locului dar nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. Traficul feroviar a fost blocat pentru cercetări, apoi a fost reluat.

Autor: Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS