Acasă Actualitate Chirică despre candidatul PSD la prezidenţiale: "Poate fi adus și Einstein și...

Chirică despre candidatul PSD la prezidenţiale: „Poate fi adus și Einstein și îmbrăcat în fustă, rezultatul este același”

-

Primarul Iașului, Mihai Chirica, nu crede că Viorica Dăncilă sau Gabriela Firea ar putea câștiga alegerile prezidențiale pentru PSD. „Poate să îl aducă PSD candidat și pe Einstein, să îl îmbrace în fustă, cu ce se dorește, și discuția va fi aceeași”, informează MediaFax.ro.

Primarul Iașiului spune că el ar „merge mai degrabă” pe mâna doamnei Gabriela Firea pentru că vine dintr-un sistem legat de oameni – administrația locală.

„Acolo simți cu adevărat dacă un om te iubește sau te urăște, acolo, când mergi pe stradă, când dai noroc cu el, îți întoarce sau nu mâna când i-o întinzi tu, asta înseamnă dacă te iubește sau nu. Dar cred că problema PSD nu stă în candidat, ci stă în posibilitatea de a face o față bună sau nu la alegerile prezidențiale, iar în momentul de față nu văd de unde. E o problemă de imagine care persistă, poate să aducă candidat și pe Einstein, pe Albert să îl dezgroape, să îl îmbrace în fustă, cu ce se dorește și discuția va fi aceeași”, a declarat Chirica.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi că nu exclude să candideze din partea PSD la președinție. ”Dacă nu există o altă opțiune care efectiv să ne ducă spre turul II, dacă partidul îmi va cere, nu voi face un pas înapoi, dar opțiunea mea este să merg în spatele altui candidat”, a declarat Dăncilă, la DC News, întrebată dacă ia în calcul o candidatură la președinție.

Dăncilă a spus că are deja o primă evaluare privind sondajele pentru desemnarea candidatului PSD la alegerile prezidențiale. A anunțat că vrea un nou sondaj astfel încât să vadă cum se poziționează primii 2-3 candidați.

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

Căutând să depisteze cauzele nevrozei de care suferea copilul Bulă, medicul îl întreabă: În timpul vacanţei, tatăl tău s-a...

Gorjul redevine roșu

Liberalii nu numai că au pierdut alegerile în Gorj, dar au rămas și fără localitățile conduse de primari liberali. PSD Gorj a reușit să câștige alegerile în şase din cele nouă orașe. Liberalii au pierdut alegerile inclusiv în municipiul Motru, condus de penelistul Gigel Jianu.