9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiu la o centrală electrică din Moscova

Incendiu la o centrală electrică din Moscova

Un incendiu imens a izbucnit joi la o centrală electrică din suburbiile Moscovei. Flăcările au ajuns pâna la 50 de metri înălțime și au rănit ușor 11 persoane, conform hotnews.ro

Cel puţin 11 persoane au fost rănite joi într-un incendiu de proporţii izbucnit la o centrală electrică din regiunea Moscovei.

Focul de la centrala termoelectrică 27, din nord-estul capitalei ruse, a cuprins o suprafaţă de 800 de metri pătraţi. Potrivit unui martor ocular, flăcările ajungeau şi la 50 de metri înălţime.

”Stația și-a redus puterea la zero, dar nu există risc de a întrerupe electricitatea pentru consumatori. Alte generatoare de rezervă au fost activate și capacitatea de producție deja a fost mărită”, a spus compania Mosenergo, în urma incendiului.

6 persoane cu arsuri de gradul 1 și 2, transportate la spital

Ministerul pentru situaţii de urgenţă a indicat pentru Interfax că 11 persoane au fost rănite. Ministerul rus al Sănătăţii a informat că şase persoane au suferit arsuri de gradul 1 şi 2. Cele 6 persoane au fost transportate la spital, iar cei ușor răniți au refuzat să meargă la o unitate medicală.

Serviciile de salvare, care au trimis la faţa locului 150 de pompieri cu câteva zeci de maşini, elicoptere şi trenuri de specialitate, au reuşit să localizeze şi să stingă incendiul.

O purtătoare de cuvânt a serviciilor de salvare a menţionat că nu a existat pericolul ca focul să se extindă la zone rezidenţiale.

Autor: Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS