10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAutorul „Game of Thrones” vine cu detalii noi

Autorul „Game of Thrones” vine cu detalii noi

Creatorul seriei „Game of Thrones”, George R.R. Martin, a dezvăluit detalii despre mult aşteptatul „prequel” al serialului, pe care postul HBO îl filmează în prezent în Irlanda de Nord şi a cărui acţiune se desfăşoară cu 5. 000 de ani înainte de evenimentele iniţiale în peste o sută de regate diferite, informează Agerpres.

Într-un interviu acordat revistei Entertainment Weekly, George R.R. Martin a recunoscut că proiectul încă nu are titlu definitiv, deși inițial s-a vorbit despre „The Long Night”, o opţiune eliminată însă, având în vedere că cel de-al treilea episod al sezonului 8 din „Game of Thrones” se numeşte la fel.

Game of Thrones: The Longest Night

„Am auzit o sugestie, cum că s-ar putea numi The Longest Night şi este o variantă care nu m-ar deranja, ar fi un titlu destul de bun”, a explicat Martin despre viitorul serial, al cărui episod-pilot este realizat de regizoarea Jane Goldman.

Noua poveste cu Cele Şapte Regate din Westeros

În noua povestire, a cărei acţiune se petrece cu 5.000 de ani înainte de evenimentele din serialul inițial, teritoriul fictiv Westeros ar putea fi împărţit în aproape o sută de regate diferite, potrivit autorului. Atât de departe va merge în timp acest prequel, încât, potrivit lui Martin, nici măcar nu exista familia Lannister.

Noua producție HBO: distribuție numeroasă

Despre distribuţia noii producţii HBO, Martin a precizat că povestirea nu va avea o actriţă sau un actor principal şi că va fi vorba de o distribuţie numeroasă. „După cum ştiţi, în Urzeala Tronurilor nu au existat nominalizări la categoriile cea mai bună actriţă sau actor principal decât mai recent”, a amintit el.

Potrivit autorului, serialul de succes s-a bazat întotdeauna pe o distribuţie amplă de actori şi acelaşi lucru se va întâmpla şi în noul serial, astfel încât nu se vor căuta „protagonişti”, ci un grup larg de actori.

Distribuţia anunţată de HBO cuprinde un trio de actriţe din care fac parte Naomi Watts, Naomi Ackie şi Denise Gough. Vor fi prezenţi de asemenea actorii Josh Whitehouse, Ivanno Jeremiah şi Jamie Campbell Bower.

Autor: Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS