5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTesla de 160.000 de euro, confiscată la vamă

Tesla de 160.000 de euro, confiscată la vamă

Poliţiştii de frontieră de la Giurgiu au depistat doi cetăţeni români care încercau să scoată din ţară două autoturisme marca Tesla, model X şi S, în valoare de 160.000 €. în valoare totală de 160.000 de euro, căutate de autorităţile din Norvegia, informează observator.ro

La Punctul de Frontieră din Giurgiu s-au prezentat doi bărbați români care conduceau o platformă pe care se afla un autoturism marca Tesla, model X.

Două mașini Tesla de 160.000 de euro, confiscate

Cei doi români au declarat că transportau mașinile Tesla – unul de 90.000 de euro, iar al doilea, în valoare de 70.000 de euro – în Bulgaria, la solicitarea unui prieten și nu aveau cunoștință despre faptul că acestea se află în atenția autorităților.

Foto: Poliția de Frontieră

Cu ocazia controlului, în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat că autoturismul transportat pe platformă, figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia în data de 27.06.2019”, se precizează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

foto: Poliția de Frontieră

În cazul celor doi români prinşi cu maşini Tesla furate, poliţiştii au deschis dosare penale pentru tăinuire.

Autor: Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS