Acasă Actualitate Sorin Scarlat este noul director al CNAIR

Sorin Scarlat este noul director al CNAIR

-

Sorin Scarlat este noul director al Companiei Naționale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), în locul lui Narcis Neaga.

Acesta este fost director general adjunct al Direcției Generale Dezvoltare Infrastructură Rutieră, scrie Hotnews. Scarlat a ajuns în fosta CNANDR în 2005, după un job la Romstrade al lui Nelu Iordache. De-a lungul timpului a lucrat, alternativ, la Compania de drumuri și la firme ale „regilor asfaltului”. Printre acestea, cele ale lui Dan Besciu (Euroconstruct) sau Dorinel Umbrărescu (UMB Spedition).

Sorin Scarlat este absolvent al Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri. De asemenea, doctorand în instalații și inginerie civilă. Acesta a lucrat la companii precum Romstrade – ca manager de proiect la reabilitarea centurii sud București, extinderea la patru benzi a DN7 de la ieșire din București până în Bâldana (Tărtășești). De asemenea, a prestat servicii în Asociarea UMB Spedition – PA&CO-Euroconstruct Trading 98 – ca inginer în proiectul autostrăzii București Ploiești.

CONSULTA AICI CV-ul COMPLET

Unde a mai lucrat Sorin Scarlat

El a mai lucrat și la asocierea Astaldi – Euroconstruct Trading 98 – Astalrom – ca adjunct manager proiect autostrada Sibiu Orăștie, lotul IV. Scarlat a lucrat și pentru CNADNR, devenită CNAIR, ca inginer, manager proiecte sau coordonator de activitate pe proiecte precum centura Timișoarei, a Craiovei. De asemenea, a făcut parte şi din proiectul celebrei autostrăzi a americanilor de la Bechtel.

Directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, a anunțat marți că a decis să demisioneze. Asta după ce Viorica Dăncilă a cerut ministrului Transporturilor Răzvan Cuc demiterea sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sportul, între pasiune, sacrificii și devotament

După ce săptămâna trecută am reușit un prim interviu inedit, de acasă, cu antrenorul echipei masculine de handbal a Universității Craiova, Cătălin...