20.8 C
Craiova
miercuri, 23 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Nuntă fără lăutari la Rahova. Radu Mazăre se căsătoreşte

Nuntă fără lăutari la Rahova. Radu Mazăre se căsătoreşte

Radu Mazăre se va căsători, miercuri, cu logodnica sa, Roxana Mihalache, în Penitenciarul Rahova.

La ceremonie a fost permis accesul a maximum 10 persoane, potrivit Mediafax. Fratele fostului edil de Constanţa, a spus că nu vor fi lăutari, prăjituri şi nici nu vor putea fi făcute fotografii.

„Nu ne lasă cu nimic, este ca de obicei, procedura este ca la o vizită normală. Nu avem dreptul la nimic în plus. Aşa este regulamentul, nu există nicio posibilitate de a sărbători cu ceva ceremonia. Nu poate cumpăra din penitenciar oricând, există şi acolo o procedură. (…) El nu a făcut nicio cumpărătură. El îşi face cumpărăturile în fiecare zi de luni. Nu a făcut nicio cumpărătură pentru evenimentul acesta pentru că nu are cum să vină cu ele”, a declarat, pentru Mediafax, fratele fostului edil, Mihai Mazăre.
Potrivit acestuia, nici vestimentaţia nu va fi una specială.

„Naşi nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. (…) Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că îşi ia rochie şi cu toţii ne vom costuma foarte simplu şi adaptat situaţiei, foarte simplu. Nu au impus reguli, dar nu e cazul. Cu flori nu ştiu dacă ne lasă, nu am întrebat, nu ne-am gândit să aducem, Roxana vine cu noi, dar nu cred că ne lasă să trecem cu flori”, a mai spus Mihai Mazăre.

Oficierea din Penitenciarul Rahova

Radu Mazăre şi Roxana Mihalache vor fi căsătoriţi chiar în camera unde, zilele trecute, fostul primar al Constanţei şi-a sărbătorit ziua alături de familie. Potrivit fratelui său, nu vor putea face fotografii.

Ceremonia, la care pot participa doar 10 persoane, va dura în jur de o oră şi jumătate.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 al Capitalei au acceptat cererea lui Radu Mazăre şi a Roxanei Mihalache de a se căsători în ziua de 10 iulie. Un ofiţer al stării civile se va deplasa la Penitenciarul Rahova pentru a oficia căsătoria.

Fostul edil, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, a fost adus, în luna mai, în România, sub escorta Poliţiei, după ce autorităţile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea ţării noastre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Gucci a lansat blugii deteriorați de petele de iarbă

După moda blugilor rupți, o nouă tendință pare să-și facă loc în această nișă: jeanșii cu pete de iarbă și de pământ,...

Iran: Cel mai mare număr zilnic de cazuri COVID-19,...

Ministerul Sănătăţii din Iran a anunţat marţi 3.712 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 ore, cel mai mare număr zilnic înregistrat...

SUA a depășit pragul de 200.000 de decese atribuite...

Statele Unite au înregistrat astăzi 200.000 de decese atribuite Covid-19, cu șase săptămâni înainte de alegerile prezidențiale, potrivit Universității Johns Hopkins.

Președintele Consiliului European a intrat în carantina

Summitul UE de joi şi vineri a fost amânat pentru 1 şi 2 octombrie din cauza faptului că preşedintele Consiliului European, Charles...

Ceremonia de înmânare a premiilor Nobel de la Stockholm...

Ceremonia fizică de înmânare a premiilor Nobel din 10 decembrie de la Stockholm este anulată din cauza pandemiei Covid-19. Este pentru prima...

Coronavirusul închide porțile Colegiului ”Frații Buzești” pentru elevii și...

Coronavirusul închide porțile Colegiul ”Frații Buzești” pentru elevii și profesorii de la gimnaziu și liceu