Acasă Actualitate Jaf spectaculos. O camionetă cu valori, incendiată în Franţa

Jaf spectaculos. O camionetă cu valori, incendiată în Franţa

-

Un jaf spectaculos a avut loc, în dimineaţa acestei zile, în rampa de acces spre aeroportul Lyon Saint-Exupéry de pe autostrada A43, din municipiul Saint-Laurent-de-Mure, Franţa.
O camionetă de transport de valori a fost atacată şi golită de persoane care au coborât din trei autovehicule. Atacatorii i-au rănit pe transportatorii camionetei, scrie publicaţia franceză ledauphine.com.

Hoţii, căutaţi cu elicopterul

Potrivit primelor informaţii, o maşină aflată în faţa camionetei a oprit, făcând-o şi pe aceasta să oprească. Apoi, un alt vehicul a blocat camioneta cu valori în partea din spate. După aceea, atacatorii, în număr de trei sau patru, au incendiat camioneta, au dezarmat transportoarele, au comis jaful, apoi au fugit.

La faţa locului s-a deplasat imediat Jandarmeria şi alte echipaje. În acest moment, hoţii sunt căutaţi de autorităţi. La acţiune participă şi un elicopter, dar şi câini special antrenaţi.
Unele informaţii din cadrul anchetei spun că atacatorii ar fi folosit explozibil pentru deschiderea camionetei.

ȘTIRI VIDEO GdS

MApN: Angajări temporare în sistemul medico-militar

În contextul eforturilor întreprinse de autoritățile publice pentru limitarea răspândirii noului coronavirus (COVID-19), Ministerul Apărării Naționale a demarat măsurile pentru suplimentarea numărului...