15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTikTok a reunit un cuplu după 3 ani

TikTok a reunit un cuplu după 3 ani

TikTok, noua platformă de socializare în care poți realiza și distribui videoclipuri scurte, este o unealtă bună pentru a reconecta oameni. Totodată, pot asigura și întâlniri pe care nu ai vrea să le mai vezi.

Un bărbat din India a fugit de acasă și și-a lăsat soția și cei doi copii în 2016. Ghinionul său a fost că a fost găsit din greșeală pe TikTok, alături de noua lui concubină, o femeie transgender, informează go4it.ro

TikTok o rețea de socializare diferită

Platforma TikTok funcţionează diferit faţă de Facebook, Instagram sau Twitter. Aceasta nu îţi oferă doar conținut de pe conturile pe care le urmăreşti, ci face un soi de top al clipurilor populare în zona ta. Astfel, este posibil să vezi clipuri și de la conturi pe care nu le cunoști. Asta s-a întâmplat şi cu Suresh, bărbatul fugit de acasă, care a fost descoperit pe platforma de socializare.

Bărbatul, descoperit de rudele femeii

O rudă a soţiei sale a văzut un clip pe TikTok care semăna izbitor de mult cu Suresh. Aceasta i-a arătat soţiei (Jayapradha) clipul, iar aceasta a confirmat imediat identitatea lui. Bărbatul plecase în urmă cu trei ani de acasă şi nu s-a mai întors niciodată, fără să dea niciun semn. Jayapradha a contactat imediat poliţia, care l-a găsit în cele din urmă în oraşul Hosur în Tamil Nadu.

Se pare că bărbatul plecase de acasă pentru că a considerat că există conflicte ireconciliabile între el şi soţia sa. Acesta a plecat spre Hosur, unde a întâlnit o femeie transgender cu care avea o relaţie. Contul de TikTok pe care a fost publicat clipul era al noii lui concubine.

Bărbatul s-a întors acasă la familie

În urma acestei situaţii, Suresh s-a întors la familia sa, după ce a fost contactat de autorităţi. „L-am întrebat dacă vrea să meargă înapoi la familie şi copii. A fost de acord, aşa că am trimis cuplul înapoi acasă”, a declarat poliţistul care s-a ocupat de acest caz.

Este curios însă că TikTok încă funcţionează în India, deşi cu câteva luni în urmă platforma a fost interzisă pe teritoriul ţării.

Autor: Aurelian Marian Soare


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS