27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLista PSD-iștilor testați pentru prezidențiale

Lista PSD-iștilor testați pentru prezidențiale

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă, a declarat vineri, la Brăila, că pe lista candidaţilor la alegerile prezidenţiale de anul acesta sunt mai multe nume din partid, printre care și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, dar şi un candidat independent. Dăncilă a anunțat că PSD are mai multe variante de candați la prezidențiale pe care urmează să-i testeze în sondaje în următoarea perioadă, potrivit hotnews.

„Pe această listă este şi domnul Teodorovici şi Mihai Fifor, pe această listă sunt toţi colegii care şi-au exprimat dorinţa de a candida, inclusiv Şerban Nicolae, inclusiv doamna Ecaterina Andronescu. Toţi colegii care au venit şi au spus: ‘Vrem să candidăm pentru alegerile prezidenţiale’ i-am pus în acest sondaj, pentru că mi se pare corect să le dau şansă tuturor colegilor care vor acest lucru. Deci nu am omis pe nimeni din aceste liste dintre cei care au venit şi au spus că vor să candideze. Pe lângă această listă, am făcut şi o listă cu liderii formaţiunilor politice, pentru că e normal să facem această măsurătoare”, a declarat Viorica Dăncilă, la Brăila, citată de agenția Agerpres.

Președintele PSD a mai spus că în sondajul PSD este testată și varianta de candidat independent pentru a identifica soluţia cea mai bună.

Liderul social-democrațiilor a anunțat că viitorul candidat la alegerile prezidenţiale va fi votat de un congres PSD care va avea loc la sfârşitul lunii iulie – începutul lunii august.

Sursahotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS