La Concha din San Sebastian: O plajă pe care trebuie să o vezi!

La 100 km est de Bilbao, pe coasta Oceanului Atlantic, se găsește una dintre cele mai renumite stațiuni turistice și balneare din Țară Bascilor: San Sebastian sau Donostia, în limba bască, potrivit traveltailor.

Recunoașterea orașului a început acum mai bine de 100 ani când devenise stațiunea preferată a familiilor regale spaniole. De atunci, San Sebstian s-a transformat într-o locație recunoscută nu numai pentru plajă, ci și pentru gastronomia adusă la nivel world-class.

Plaja La Concha

Această plajă este cu adevărat o frumusețe nemărginită. Cea mai lungă plajă din San Sebastian, Țara Bascilor din nordul Spaniei, cunoscută sub numele de Kontxa în limba bască, se află pe locul patru în lista celor mai frumoase din lume realizată TripAdvisor în 2019. Este o plajă de nisip, de 250 de metri lungime și 20 de metri lățime.

Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.