14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInstagram, Facebook și WhatsApp "au căzut" în toată lumea

Instagram, Facebook și WhatsApp „au căzut” în toată lumea

Instagram, Facebook și WhatsApp „au căzut” în toată lumea, potrivit Daily Mail. Oamenii au raportat probleme de postare de conținut, conectare și chiar blocare.

Utilizatorii din întreaga lume se confruntă cu dificultăți în accesarea site-urilor media sociale Instagram și Facebook, precum și a mesageriei criptate WhatsApp.
Cei din Marea Britanie, SUA și Europa par a fi cel mai grav loviţi în ultimul timp de o serie de întreruperi.
Rapoarte au venit şi din Australia, Brazilia, Columbia, Japonia, Mexic, Filipine, Rusia, Singapore, Africa de Sud și Uruguay.
MailOnline a abordat reprezentanți pentru toate cele trei firme – care sunt toate deținute de Facebook – pentru comentarii, dar nu am primit încă un răspuns.

La Instagram, au fost semnalate probleme legate de postarea pe news feed, posibilitatea de a vedea „poveștile” și de încărcarea de conținut. Peste 4.000 de utilizatori au raportat problemele, pe site-urile de specialitate.

De asemenea, unii useri au raportat că nu puteau accesa, luni, Facebook. Circa 1200 de oameni s-au plâns că nu pot intra pe rețeaua socială, până la transmiterea acestei știri.

De asemenea, unii dintre utlizatorii WhatsApp s-au plâns că nu pot primi sau transmite mesajele sau că nu pot să se conecteze. Un număr mic de utilizatori au raportat că nu pot să intre efectiv pe WhatsApp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS