11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCătălin Plăiaşu a murit după ce a fost bătut în trafic

Cătălin Plăiaşu a murit după ce a fost bătut în trafic

Un om de afaceri de 48 de ani din Curtea de Argeş a murit, luni, după ce a stat în comă o săptămână, fiind bătut crunt de doi frați. Cătălin Plăiaşu a intervenit să aplaneze un scandal după o șicanare în trafic, potivit digi24.

După ce l-au pus jos, ar fi continuat să-l lovească cu picioarele în cap.

Doi bărbaţi din Argeş, cunoscuți pe plan local pentru astfel de fapte, erau într-un BMW, cu care şicanau maşinile pe stradă, forţând o tamponare şi obligând doi şoferi să oprească. Unul dintre cei doi şoferi, Cătălin, a coborât din maşină să-i confrunte şi astfel a fost bătut.

Medicii au fost încă de la început extrem de rezervaţi cu privire la şansele lui Cătălin Plăiaşu de supravieţuire, fiind în comă de gradul IV.

Cei doi agresori de etnie romă sunt din Merișani și în momentul acela șicanau mașinile în trafic cu un BMW.

Poliţia şi ambulanţa au fost chemate de celălalt şofer oprit, care nu ar fi ieşit din maşină. Cei doi bătăuşi au fugit apoi, dar au fost identificaţi rapid şi prinşi, apoi reţinuţi.

Leonard Florentin (22 de ani) şi Mihai Adrian Tudorici (24 de ani) au fost arestați preventiv. Ei sunt acuzați acum de infracțiunea de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, cazul urmând să fie declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Cei doi frați din Argeș riscă 12 ani de închisoare

Leonard Florentin şi Mihai Adrian Tudorici riscă 12 ani de puşcărie pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Potrivit sursei citate, înainte de acest incident, cei doi frați au mai blocat în trafic un şofer, dar acesta a scăpat şi a sesizat Poliţia.

Cei doi agresori au lăsat o fată orfană şi de tată, după ce şi mama tinerei a murit cu câţiva ani în urmă, răpusă de boală. Fata ar fi trebuit să susţină azi prima probă la Bacalaureat.

Sursadigi24

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS