11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAsfalt turnat direct pe pământ în comuna Seaca de Pădure. Primarul neagă

Asfalt turnat direct pe pământ în comuna Seaca de Pădure. Primarul neagă

O comună din Dolj, unde imagini cu muncitorii care ar fi fost surprinşi turnând asfalt direct pe pământ, a devenit virală.

Din imagini reiese că muncitorii toarnă asfalt direct pe pământul de pe drum, deşi în mod normal, terenul ar trebui pregătit mai întâi cu un strat de nisip, un altul de pietriş şi abia apoi unul de covor asfaltic. „Cam așa se asfaltează în Dolj, un singur strat, direct pe pământ. Ține până la alegeri. Iar, la prima ploaie mai serioasă ori se cojește, ori o ia la vale cu ploaia”, a postat un trecător pe pagina sa de facebook.

Contactat de jurnaliştii GdS, primarul comunei Seaca de Pădure, Săndică Osiac , a spus că lucrarea este de bună calitate şi este conformă cu proiectul, iar „asfaltul va dăinui peste ani”.

„Lucrarea este de bună caltate, este făcută prin proiectul PNDL2 şi nu puteam noi improviza. Sub stratul de asfalt se află, conform proiectului, 20 de centimetri de balastru şi alţi 12 de piatră spartă. Se vede acest lucru pentru că încă nu este făcut acostamentul. Am un diriginte de şantier cu foarte multă experienţă şi totul e făcut foarte bine”, a spus Săndică Osiac, primarul comunei Seaca de Pădure.

Acesta a trimis redacţiei GdS mai multe fotografii cu lucrarea de asfaltare:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS