10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăra ucisă la Bragadiru, înmormântată cu ritual de nuntă în localitatea bunicilor săi

Tânăra ucisă la Bragadiru, înmormântată cu ritual de nuntă în localitatea bunicilor săi

Manuela Emilia Mustățea, tânăra de 30 ani ucisă joi, 27 iunie 2019, în apartamentul său din Bragadiru, cu zeci de lovituri de cuțit, este înmormântată astăzi în localitatea Mihăești, de unde este originar tatăl fetei, un mare fermier din zonă.

Trupul neînsuflețit al tinerei care a fost ucisă în apartamentul său din Bragadiru, situat într-un complex rezidențial, a fost adus în satul bunicilor săi, din localitatea Mihăești, județul Olt.

Înainte de ceremonialul religios, pentru Manuela s-au îndeplinit mai multe obiceiuri de nuntă care se practică în zonă și de care Manuela nu a mai putut avea parte.

O tânără în haine cernite, dar purtând pe cap un voal de mireasă, a mers la udat, un obicei de nuntă important în Oltenia, iar pentru Manuela, care a fost îmbrăcată în rochie de mireasă, a fost împodobit de tinerii satului și un brad de nuntă.

La înmormântare au fost așteptați să ajungă în jurul prânzului și mai mulți foști colegi de facultate și de liceu ai tinerei, care să ia parte la ritualul religios.

Ucisă de un şomer, fără antecedente penale

Manuela Emilia Mustățea (30 ani) a fost ucisă joi, 27 iunie 2019, în Bragadiru, în locuința sa, de un bărbat în vârstă de 26 ani, șomer, fără antecedente penale.

După comiterea crimei în scop de jaf, acesta a fugit, fiind descoperit de anchetatori și reținut după 24 ore, în stațiunea Mamaia.

Tânărul ar fi pus la cale jaful împreună cu un prieten de-al său, un tânăr de 23 ani, care în acea zi a plecat să-I plimbe tinerei câinele. La întoarcere a găsit-o pe fată într-o baltă de sânge, anunțând poliția. Deși anchetatorii l-au bănuit din primul moment, inițial nu a putut fi reținut, din lipsă de probe, în cele din urmă, sâmbătă la prânz, fiind și acesta arestat pentru complicitate la crimă.

Manuela Emilia Mustățea avea 30 ani, era absolventă de Drept și intenționa să se angajaze la Primăria Bragadiru. În trecut a lucrat pe un post de consilier în cadrul Ministerului Transporturilor, dar și în echipa militantului civic Alexandru Cumpănașu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS