Acasă Actualitate Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri

-

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri au fost impuse în această dimineaţă, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Rămân în continuare afectate de ploile din ultima perioadă 2 tronsoane de drumuri naţionale:

  • DN 15, între localităţile Hangu şi Chiriţeni, judeţul Neamţ, unde traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, cu restricţie de tonaj de maxim 13 tone;
  • DN 2E, kilometrul 17, localitatea Capu Codrului, judeţul Suceava, unde circulaţia se desfăşoară tot pe un sens de mers, alternativ pentru ambele direcţii.

În perioada 27.06.2019, ora 07:00 – 28.06.2019, ora 24:00, circulația rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 7 (km 94+380), în zona localităţii Topoloveni, judeţul Argeş, în vederea executării unor lucrări de montare a grinzilor la podul peste râul Cârcinov. Rută ocolitoare: DN 7 (km 91+230) Leordeni DJ 703B Cățeasca – DJ 702G Coseri – DC 105 – DN 7 km 95+010 și retur.

Începând de ieri, a fost ridicată devierea de circulaţie instituită anterior pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 36, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, unde traficul se desfăşurase dirijat, din cauza unor lucrări. Astfel, pe sensul către Piteşti se circulă pe ambele benzi, cu viteza maximă admisă de 130 km/h, iar pe cel către capitală doar pe banda de urgenţă şi jumătate din prima bandă, cu restricţie de viteză de 80 km/h, cea de-a doua rămânând în continuare restricţionată, pentru finalizarea ultimelor lucrări.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. TODOME îşi modelează viitorul în business cu fier forjat

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...