5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEleva de 10 de la Orlea, asaltată de oferte pentru a vedea marea

Eleva de 10 de la Orlea, asaltată de oferte pentru a vedea marea

Eleva Cristina Postelnicu, de la Școala gimnazială Orlea, județul Olt, care a obținut media 10 la evaluarea națională, a stârnit un val de simpatie pe internet. După ce ea a declarat că visul ei este să vadă marea, a primit nenumărate invitații pentru a merge pe litoral.
Cristina a declarat ieri, la scurt timp de la aflarea rezultatelor, că media 10 este pentru ea o surpriză, deși s-a pregătit constant în toți anii de școală. Dorinţa ei cea mai mare este să-şi facă părinții fericiți. Fata ar vrea să urmeze Filologia la un liceu din Craiova și, ulterior, Facultatea de Drept. Însă, acest pas presupune pentru părinții săi costuri pe care le vor putea acoperi cu greu. Cei doi sunt lucrători la o firmă de confecții din Corabia. Fata a mai spus că și-ar dori mult să vadă pentru prima dată marea şi speră să-şi poată îndeplini dorinţa într-o zi.
Cuvintele ei au fost rapid recepționate de cititori pe internet. Mai mulți antreprenori de la malul mării, care dețin pensiuni, s-au oferit să susțină un sejur pentru ea și familie. Același lucru l-au făcut și oameni simpli, care locuiesc pe litoral, mișcați de dorința fetei. Şi alţi cetățeni din alte colțuri ale țării s-au arătat dispuși să o sprijine pe fată să-și îndeplinească visul. Pentru toți, Cristina Postelnicu are un mesaj de mulțumire: „În primul rând, aș vrea să le mulțumesc tuturor pentru mesajele deosebite și pentru sprijinul neașteptat pe care l-am primit. Tot ceea ce se întâmplă este nemaipomenit pentru mine și sunt foarte fericită că efortul depus la şcoală mi-a adus această medie. Cu fiecare urare de bine am simțit că sunt mai aproape de țelurile mele. Am realizat că în viața mea există oameni de nota 10 și prieteni nedescoperiţi încă. Mulțumesc foarte mult!“, le transmite Cristina tuturor celor care o felicită și o încurajează.
Mama tinerei a declarat că familia a fost, de asemenea, contactată în același scop, foarte multe persoane dorind să o surprindă plăcut pe Cristina. Eugenia Postelnicu a dezvăluit că sunt într-o situație neașteptată și că le este cu adevărat greu să ia o decizie. Familia le transmite tuturor mulțumiri, urmând să țină legătura pe contul de Facebook al tatălui tinerei, Cristian Postelnicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS