Acasă Actualitate Eleva de 10 de la Orlea, asaltată de oferte pentru a vedea...

Eleva de 10 de la Orlea, asaltată de oferte pentru a vedea marea

-

Eleva Cristina Postelnicu, de la Școala gimnazială Orlea, județul Olt, care a obținut media 10 la evaluarea națională, a stârnit un val de simpatie pe internet. După ce ea a declarat că visul ei este să vadă marea, a primit nenumărate invitații pentru a merge pe litoral.
Cristina a declarat ieri, la scurt timp de la aflarea rezultatelor, că media 10 este pentru ea o surpriză, deși s-a pregătit constant în toți anii de școală. Dorinţa ei cea mai mare este să-şi facă părinții fericiți. Fata ar vrea să urmeze Filologia la un liceu din Craiova și, ulterior, Facultatea de Drept. Însă, acest pas presupune pentru părinții săi costuri pe care le vor putea acoperi cu greu. Cei doi sunt lucrători la o firmă de confecții din Corabia. Fata a mai spus că și-ar dori mult să vadă pentru prima dată marea şi speră să-şi poată îndeplini dorinţa într-o zi.
Cuvintele ei au fost rapid recepționate de cititori pe internet. Mai mulți antreprenori de la malul mării, care dețin pensiuni, s-au oferit să susțină un sejur pentru ea și familie. Același lucru l-au făcut și oameni simpli, care locuiesc pe litoral, mișcați de dorința fetei. Şi alţi cetățeni din alte colțuri ale țării s-au arătat dispuși să o sprijine pe fată să-și îndeplinească visul. Pentru toți, Cristina Postelnicu are un mesaj de mulțumire: „În primul rând, aș vrea să le mulțumesc tuturor pentru mesajele deosebite și pentru sprijinul neașteptat pe care l-am primit. Tot ceea ce se întâmplă este nemaipomenit pentru mine și sunt foarte fericită că efortul depus la şcoală mi-a adus această medie. Cu fiecare urare de bine am simțit că sunt mai aproape de țelurile mele. Am realizat că în viața mea există oameni de nota 10 și prieteni nedescoperiţi încă. Mulțumesc foarte mult!“, le transmite Cristina tuturor celor care o felicită și o încurajează.
Mama tinerei a declarat că familia a fost, de asemenea, contactată în același scop, foarte multe persoane dorind să o surprindă plăcut pe Cristina. Eugenia Postelnicu a dezvăluit că sunt într-o situație neașteptată și că le este cu adevărat greu să ia o decizie. Familia le transmite tuturor mulțumiri, urmând să țină legătura pe contul de Facebook al tatălui tinerei, Cristian Postelnicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. TODOME îşi modelează viitorul în business cu fier forjat

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...